Випуск нової версії програми. Бухгалтерія комунального підприємства, редакція 1.0, версія 1.0.8.1

Випуск релізу програмного продукту. Бухгалтерія комунального підприємства, редакція 1.0, версія 1.0.8.1

Нове у версії

■  Законодавчі зміни 
  • Оновлені індекси інфляції. 
  • Додані нові значення розмірів прожиткових мінімумів, мінімальної заробітної плати та повязаних з ними величин на 2021 рік відповідно до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік". 
  • Оновлені дані свят на 2021. 
■   Підсистема «Грошові кошти, зобов'язання»
  • Реалізована можливість вивантаження даних документів "Відомість під звіт" для передачі в банк відомостей про підзвітні суми, які перераховуються на картки співробітників. 
■   Підсистема «ТМЦ»
  • У довідник "Варіанти перерахунку ТМЦ" додана ознака "Варіант за замовчуванням", варіант перерахунку в якому вказана ознака, автоматично заповнюється при підборі партій в документах "Переміщення ТМЦ" з видом операції "Зміна ТМЦ" і "Подорожній лист" з видом операції "Поїздка (заправка за талонами) ". 
■   Підсистема «Необоротні активи»
  • У документі "Введення в експлуатацію" додана можливість розраховувати суми зносу, для об'єктів необоротних активів створених власними силами. 
■   Підсистема «Звітність»
  • Оновлена компонента ZvitApi_dll для роботи підприємства версій х64. 
■   Розширення функціональних можливостей
  • Додана нова обробка "Облік ПДВ(відновлення послідовності)", дозволяє відновлювати (виправити) порушену послідовність розрахунку сум попередньої оплати / відвантаження для розрахунку податкового кредиту та податкових зобов'язань в господарських операціях.
  • У підсистему «Звітність» додана нова підсистема «Фінансова звітність». Підсистема призначена для створення довільних фінансових звітів, заснованих на даних бухгалтерського і фінансового обліку. Створені фінансові звіти можна об'єднувати в комплекти, результати формування екземплярів звітів можуть бути збережені в інформаційній базі. У кожному фінансовому звіті задається ієрархічна структура, яка може складатися з однієї або декількох таблиць, наповнених монетарними, немонетарними або довільними показниками і текстовими блоками.
  • Реалізовано облік по серіях ТМЦ. В програму додано новий довідник "Серії ТМЦ" підпорядкований довіднику "ТМЦ", для серії ТМЦ є можливість вказати наступні дані: найменування і номер серії, дату випуску, термін придатності, дату закінчення терміну придатності. В елемент довідника "ТМЦ" додана ознака "Вести облік по серіях", яка буде визначати, що для зазначеного ТМЦ, ведеться облік за серіями ТМЦ. Для ТМЦ з встановленою ознакою "Вести облік по серіях" в рядку документа "Надходження ТМЦ" можна вказати серію ТМЦ, дані серії записуються в партію ТМЦ. Надалі дані серії з партії ТМЦ, можна використовувати при побудові звітів по залишках ТМЦ, за термінами придатності, інше.
  • Додано новий звіт "Залишки ТМЦ за серіями".
  • У параметрах обліку запасів, додано нову ознаку "Розділяти партії по виду надходження". При встановленій ознаці для кожного виду надходження буде створюватися своя партія ТМЦ. Встановлення ознаки дозволить правильно формувати кореспонденції по обліку сум цільового фінансування в документах "Списання ТМЦ", "Виробництво", "Реалізація послуг", при встановленому методі обліку вартості запасів "Середня ціна" або "Середня ціна за розподілами обліку".
■   Виправлені виявлені зауваження.

Замовлення дзвінка
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Заказ товара
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом