Випуск нової версії програми. Облік бюджетної установи, редакція 1.2, версія 1.2.19.1

Випуск релізу програмного продукту. Облік бюджетної установи, редакція 1.2, версія 1.2.19.1

Нове у версії
■   Законодавчі зміни

  • Довідкова інформація та класифікатори
         ■   Оновлені індекси інфляції. 
  • Регламентована звітність
         ■    У Звіті про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю додано нову схему S0302006 для вивантаження у FREDO-Звіт. 
         ■    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 28.12.2021 р. N 1392 змінено форму звіту "Повідомлення про прийом на роботу". 
         ■    Відповідно до Наказу Держстату №135 від 25.06.2021 реалізовано нову місячну форму звіту "Звіт із праці (форма № 1-ПВ)". 
         ■    Відповідно до Наказу Держстату №136 від 25.06.2021 реалізовано нову форму звіту "Звіт про заборгованість з оплати праці (форма №3-Борг)". 
■   Підсистема «Кадри»
  • В документах "Прийом співробітника", "Кадрове переведення" додано реквізити "Навантаження в годинах" та "Навчальний рік" із наступним формуванням дани о розподілі педагогічного навантаження. Реквізити доступні для заповнення, якщо в документі вибрано вид тарифної ставки "Оклад викладача". Аналогічний функціонал додано до документів: "Прийом співробітників списком", "Кадрове переведення списком". 
■   Підсистема «Зарплата»
  • Додано можливість завантаження лікарняних листів за даними порталу Пенсійного фонду України. Для цього додано новий документ "Лікарняні листи співробітників", до якого можна завантажити список лікарняних листків. 

Завантажуються наступні дані: 

- Прізвище, Ім'я, По батькові, ІПН, дата початку, дата закінчення, кількість днів листка непрацездатності, причина непрацездатності, номер первинного ЛН і номер випадку. 

- При завантаженні даних для кожного співробітника визначається список активних посад і дані реєструються для кожної посади. 

- Надалі по кожному рядку документа можна створити документи "Лікарняний лист" з розрахунком даних для оплати по даному лікарняному листу.

  • До підсистеми "Зарплата" додано новий документ "Введення довільного податку". Документ призначено для реєстрації розрахунку/перерахунку податків за минулі розрахункові періоди, або реєстрації сум нарахованих податків фіксованою сумою. 
■   Підсистема «ТМЦ»
  • В підсистему "ТМЦ" додано облік нутрієнтів , які містяться в харчових продуктах та стравах. 
Для цього: 
- В картку ТМЦ додано вкладку "Нутрієнти" на якої зазначаються нутрієнти що містяться в продуктах. 
- В документ "Склад страв" додано можливість розрахувати нутрієнти згідно складу продуктів зазначених у документі та друковану форму "Технологічна карта страв". 
- В документ "План-меню" додано можливість розрахувати нутрієнти згідно складу продуктів що використовуються для приготування страв, окремо для кожної страви. 
- В документ "План-меню" додано друковані форми: "Відомість про нутрієнти в продуктах на видаток", "Відомість про нутрієнти в продуктах харчування". 
■   Виправлені виявлені зауваження.

Замовлення дзвінка
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Заказ товара
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом