Випуск нового додаткового звіту Регламентований звіт № 1-НС до програмного продукту Бухгалтерія комунального підприємства

Враховуючи побажання клієнтів, ТОВ «Комплексні бюджетні системи» повідомляє щодо випуску додаткового звіту «Регламентований звіт № 1-НС».

Регламентований звіт № 1-НС «Звіт про доходи та витрати надавачів медичних послуг» - це звіт про доходи та витрати, який подають комунальні некомерційні підприємства, що уклали договір про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій з Національною службою здоров'я України.

Звіт призначено для подання даних до НСЗУ в електронному вигляді. Передбачає формування даних регламентованого бухгалтерського обліку, за результатами господарських операцій, проведень, оборотно-сальдових відомостей після закриття періоду.

Додатковий звіт призначено задля використання з наступними версіями програмних продуктів:

- Бухгалтерія комунального підприємства. Версія 1.0.34.1, і надалі.

Звіт розміщено у розділі «Звітність» головного меню програмного продукту ДЕМО-ВЕРСІЯ


ПІдТРИМКА КОРИСТУВАЧІВ

Підтримку користувачів Звіту № 1-НС здійснює мережа Партнерів    Список партнерів_КНОПКА.jpg

Рекомендуємо партнерам надавати інформацію щодо випуску Регламентованого звіту № 1-НС «Звіт про доходи та витрати надавачів медичних послуг» усім особам, яких це може зацікавити, розміщуючи інформацію на власних сайтах, ресурсах, у інформаційних листах, розсиланнях електронною поштою, тощо.

Замовлення дзвінка
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Заказ товара
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом