Випуск нової версії програми. Бухгалтерія комунального підприємства, редакція 1.0, версія 1.0.7.1

Випуск релізу програмного продукту. Бухгалтерія комунального підприємства, редакція 1.0, версія 1.0.7.1

Нове у версії

■   Законодавчі зміни

  • Оновлені індекси інфляції.
 ■   Підсистема «ТМЦ»
  • До документа "Надходження ТМЦ" додано новий вид операції "Благодійна допомога". Вибір даної операції надалі буде впливати на формування кореспонденцій з визнання доходу у сумі використаних ТМЦ, при проведенні документів "Списання ТМЦ", "Виробництво", "Реалізація послуг".
■   Підсистема «Фінансування» 
  • Для документа "Коригування плану асигнувань" реалізована нова друкована форма "Довідка про зміни до помісячного плану використання бюджетних коштів", реалізована відповідно до додатка 10 Наказу МФУ № 1220 від 26.11.2012.
■   Підсистема «Звітність» 
  • Для звітів підсистеми "Регістри бухгалтерського обліку" реалізовані фільтри за джерелами фінансування. 
  • Реалізована функція збереження даних сформованих звітів підсистеми "Регістри бухгалтерського обліку" в архіві звітів. 
■   Підсистема «Грошові кошти, зобов'язання»
  • У довідник "Витрати майбутніх періодів" додана ознака "Витрати за рахунок коштів цільового фінансування", при встановленій ознаці при списанні витрат майбутніх періодів документом "Закриття місяця", будуть формуватися додаткові проводки зі списання сум цільового фінансування на доходи поточного періоду.
■   Розширення функціональних можливостей
  • Додано обробку "Формування податкових документів" призначена для допомоги користувачеві автоматично формувати податкові документи із заповненим номенклатурним складом податкових документів (Податкова накладна та Додаток 2 до податкової накладної ). В якості вихідних даних виступають суми податкових зобов'язань з ПДВ, розраховані за даними обліку. Розрахунок проводиться на поточний або на вказаний користувачем момент часу, або по датах за довільний період. Номенклатурний склад податкових документів, що формуються, переноситься з вказаних користувачем документів-підстав або розрахункових документів.
  • Додано звіт «Очікуваний і підтверджений ПДВ продажів» дозволяє провести аналіз сум очікуваного і підтвердженого вихідного ПДВ за період, який кратний місяцю. У звіті можна проаналізувати відповідність сум очікуваного ПДВ сумам, які підтверджені податковими документами, за період в розрізі операцій відвантаження/повернення, ставок ПДВ.
■   Виправлені виявлені зауваження.

Замовлення дзвінка
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Заказ товара
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом